Vi tænker indeklima med i renoveringsløsningen

Når Murermester Ask Askholm renoverer, tænker vi indeklima med ind i løsningen fra begyndelsen af. Skal et bindingsværkshus for eksempel rives ned og genopføres, bruger vi gerne teglblokke eller tegl, munkesten og gammeldags kalkmørtel til ydermuren. Med teglblokke opnår man en fantastisk udseende, en fremragende isoleringsevne og et åndbart hus med den rette luftfugtighed året rundt.

Skal vi pudse revner eller lave andre almindelige pudseopgaver, bruger vi gerne en gammel italiensk sprøjtepudseteknik: Den flydende og klistrede del, slammet, kommer ud af sprøjten først, dernæst hamrer de små sten ind og sætter sig fast. Det giver et stærkt og holdbart resultat. 

Sprøjtepudsning af lofter

Sprøjtepudsning af lofter er også et af vore specialer. I gamle dage kunne en dygtig murersvend klare det ved at kaste pudset op på loftet med håndkraft uden at få stænk på sin bowlerhat. Vi bruger de samme gode materialer, men moderne sprøjteteknik. 

Vi har stor erfaring med stærk, hurtigtørrende fiberpuds. På 12 timer er væggen klar til maling.

Skal vi lægge nyt tag på en gammel villa, eksempelvis, bliver det med muret tagrygning. Det er smukkest, mest korrekt og holder længst.  I det hele taget har vi blik for detaljen, også når det gælder gesimer, sålbænke, trapper, balustrader, facader, kælderskakter og kælderrum.